Zoeken

Terug naar Nederland

Eenmaal begonnen aan de laatste dagen is het erg snel gegaan. Voor ik het zelf door had was de laatste dag aangebroken. Na de allerlaatste ochtenddienst ben ik mijn spullen gaan inpakken, heb ik nog een aantal dingen opgeruimd, afscheid genomen van alle collega's en kamergenoten en naar huis gaan.


Onderweg naar huis realiseer je toch dat je veel hebt geleerd en hebt meegemaakt. Ook de collega's die ik heb leren kennen en de kamergenoten heel erg ga missen. Ik heb toch 10 weken met ze gewerkt en samengewoond. Het is maar 1 uur en 30 minuten met de auto dus het is geen super lange terugrit en kan ik iedereen zeker nog eens gaan opzoeken.


Wel is het een onvergetelijke tijd geweest en zal ik het nooit vergeten. Ook wat ik allemaal geleerd heb. En wat ik allemaal gedaan heb buiten het werk met collega's en familie. De stad verkennen en leuke dingen doen. Zoiets zal toch voor altijd bij blijven. Ik ben ook heel erg dankbaar voor de kans om in het buitenland stage te lopen. Het is toch net anders als in je omgeving.8 keer bekeken0 reacties