Zoeken

Terug naar Nederland

Eenmaal begonnen aan de laatste dagen is het erg snel gegaan. Voor ik het zelf door had was de laatste dag aangebroken. Na de allerlaatste ochtenddienst ben ik mijn spullen gaan inpakken, heb ik nog een aantal dingen opgeruimd, afscheid genomen van alle collega's en kamergenoten en naar huis gaan.


Onderweg naar huis realiseer je toch dat je veel hebt geleerd en hebt meegemaakt. Ook de collega's die ik heb leren kennen en de kamergenoten heel erg ga missen. Ik heb toch 10 weken met ze gewerkt en samengewoond. Het is maar 1 uur en 30 minuten met de auto dus het is geen super lange terugrit en kan ik iedereen zeker nog eens gaan opzoeken.


Wel is het een onvergetelijke tijd geweest en zal ik het nooit vergeten. Ook wat ik allemaal geleerd heb. En wat ik allemaal gedaan heb buiten het werk met collega's en familie. De stad verkennen en leuke dingen doen. Zoiets zal toch voor altijd bij blijven. Ik ben ook heel erg dankbaar voor de kans om in het buitenland stage te lopen. Het is toch net anders als in je omgeving.8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00