Zoeken

Terug naar Nederland

Op vrijdag hebben we afscheid genomen van onze collega's, stage is afgerond. Gelukkig heb ik nu nog een weekje vakantie over om nog lekker te genieten voordat we naar huis gaan.


In de avond kon ik pap en mam van het vliegveld ophalen, zij kwamen van vrijdag tot vrijdag langs om samen dit weekje door te brengen. Ze hadden een auto gehuurd dus konden we lekker over het eiland gaan touren, eens een keer niet afhankelijk van de taxi. We hebben samen nog veel mooie plekken gezien, op maandag konden we nog een vriendin ophalen. Menne kwam de laatste week langs en we vliegen volgende week samen naar huis. Super gezellig.


Gelukkig hadden pap en mam een extra handbagagekoffer ingecheckt, want ik had best veel geshopt hier ;). Op vrijdag al afscheid genomen van pap en mam, maar zonder tranen dit keer. Want over 3 daagjes zie ik ze weer!!


Het laatste weekend, tijd om het huis te poetsen, afval weg te brengen en de laatste zonnestraaltjes meepikken. Om half 5 komt de taxi ons ophalen, wat een geweldig avontuur was dit. Malta, je was super. Ik kom zeker nog eens terug.

8 keer bekeken0 reacties