Zoeken

Terug naar Nederland

Op vrijdag hebben we afscheid genomen van onze collega's, stage is afgerond. Gelukkig heb ik nu nog een weekje vakantie over om nog lekker te genieten voordat we naar huis gaan.


In de avond kon ik pap en mam van het vliegveld ophalen, zij kwamen van vrijdag tot vrijdag langs om samen dit weekje door te brengen. Ze hadden een auto gehuurd dus konden we lekker over het eiland gaan touren, eens een keer niet afhankelijk van de taxi. We hebben samen nog veel mooie plekken gezien, op maandag konden we nog een vriendin ophalen. Menne kwam de laatste week langs en we vliegen volgende week samen naar huis. Super gezellig.


Gelukkig hadden pap en mam een extra handbagagekoffer ingecheckt, want ik had best veel geshopt hier ;). Op vrijdag al afscheid genomen van pap en mam, maar zonder tranen dit keer. Want over 3 daagjes zie ik ze weer!!


Het laatste weekend, tijd om het huis te poetsen, afval weg te brengen en de laatste zonnestraaltjes meepikken. Om half 5 komt de taxi ons ophalen, wat een geweldig avontuur was dit. Malta, je was super. Ik kom zeker nog eens terug.

8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00