Zoeken

Terug naar NederlandHelaas maar waar, het einde is in zicht.

De laatste week in Malta, het is tijd voor afscheid te nemen

van de personen waarmee je de afgelopen 5 maanden een super tijd

mee hebt beleefd. De laatste week hebben we nog een grote montage

afgemaakt op het Nederlandse jacht "Firefly", dit was het laatste jacht

van mijn stage periode. De laatste dag hebben we uiteraard niet gewerkt,

we hebben mijn stage beoordeling ingevuld en zijn wat gaan eten.

We hebben nog een terrasje gepakt aan de kust met het genot van een koud pilsje.

Ik vond het erg jammer om te gaan maar het gaf ook een goed gevoel,

een gevoel van dat het me gelukt was om 5 maanden in het buitenland te overleven.

Dat met mijn kook kunsten nogal een flinke uitdaging was.

Ook was het wel weer fijn om familie en vrienden te gaan bezoeken in Nederland.

Mijn stagebegeleider Jefferey Shaw heeft me naar het vliegveld gebracht en daar

hebben we elkaar bedankt en voor de laatste keer de hand geschud.

Het was tijd om weer naar Nederland te gaan.
10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00