Zoeken

Terug naar Nederland

Hallo allemaal.

Morgen is het zover. Weer terug naar Nederland, de tijd is echt voorbij gevlogen en het is allemaal zo snel gegaan.

Aan de ene kant ben ik blij dat ik mijn vrienden en familie weer ga zien maar aan de andere kant ga ik het hier ontzettend erg missen.

De cultuur, de omgeving en de lieve mensen.

Mijn collega's zijn echt als familie gaan voelen en de andere stagiaires zijn super goede vriendinnen geworden.

Van de meeste collega's heb ik de afgelopen dagen al afscheid genomen en een paar zie ik morgen nog als ik vertrek.


Gelukkig heb ik als afscheidscadeautje van de directie een bon gekregen voor 4 gratis overnachtingen in het hotel voor wanneer ik wil dus dan kan ik iedereen nog een keertje zien!

Ik ga nu verder mijn koffers inpakken en dan morgen naar Eindhoven vliegen, in de avond ben ik dan alweer terug in

Landgraaf.
Adiòs.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00