Zoeken
  • 207822

Wat heb je geleerd

Het doel van een stage is natuurlijk het leren van nieuwe dingen. Dat heb ik ook gedaan. Ik ben veel te weten gekomen over het bedrijf, de gasten, het team en natuurlijk de activiteiten. Het is een super leuk bedrijf met een super leuk team. In 4 weken tijd zijn we een heel hecht team geworden. Ik zal deze tijd met alle mensen nooit vergeten. Ik heb op het gebied van zelfstandigheid ook erg veel geleerd. Het is een unieke ervaring om voor school, 5 weken naar Frankrijk te kunnen.


25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar