Zoeken

Terug naar Nederland

De laatste paar dagen in Madrid ben ik toch echt wel vooral bezig geweest met het terugkomen naar Nederland. Een kleine week voor ik vertrok ben ik begonnen met afscheid te nemen van verschillende mensen waar ik een mooie tijd mee heb gehad. Afscheid nemen is dan ook wel het minst leuke geweest van mijn Reis maar wederzijds ook mooi dat j er echt vrienden en vriendinnen aan overhoudt!


In deze perioden ben ik ook druk geweest met het afwerken van stukken in mijn verslag en ontbrekende alsnog toevoegen aan.


Ik heb deze laatste dagen ook regelmatig contact gehad met mijn vrienden en familie, om hen op de hoogte te brengen van alle tijden omtrent de vlucht en aankomstplaatsen. Intussen beloven mijn vrienden natuurlijk een warm welkom, of misschien juist een verfrissend welkom met een biertje erbij!


Toen ik eenmaal ben geland was ik ook weer heel blij om terug te zijn bij familie en vrienden!

9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00