Zoeken

Terug naar Nederland

De laatste paar dagen in Madrid ben ik toch echt wel vooral bezig geweest met het terugkomen naar Nederland. Een kleine week voor ik vertrok ben ik begonnen met afscheid te nemen van verschillende mensen waar ik een mooie tijd mee heb gehad. Afscheid nemen is dan ook wel het minst leuke geweest van mijn Reis maar wederzijds ook mooi dat j er echt vrienden en vriendinnen aan overhoudt!


In deze perioden ben ik ook druk geweest met het afwerken van stukken in mijn verslag en ontbrekende alsnog toevoegen aan.


Ik heb deze laatste dagen ook regelmatig contact gehad met mijn vrienden en familie, om hen op de hoogte te brengen van alle tijden omtrent de vlucht en aankomstplaatsen. Intussen beloven mijn vrienden natuurlijk een warm welkom, of misschien juist een verfrissend welkom met een biertje erbij!


Toen ik eenmaal ben geland was ik ook weer heel blij om terug te zijn bij familie en vrienden!

9 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00