Zoeken

Terug naar Nederland

De laatste paar dagen in Madrid ben ik toch echt wel vooral bezig geweest met het terugkomen naar Nederland. Een kleine week voor ik vertrok ben ik begonnen met afscheid te nemen van verschillende mensen waar ik een mooie tijd mee heb gehad. Afscheid nemen is dan ook wel het minst leuke geweest van mijn Reis maar wederzijds ook mooi dat j er echt vrienden en vriendinnen aan overhoudt!


In deze perioden ben ik ook druk geweest met het afwerken van stukken in mijn verslag en ontbrekende alsnog toevoegen aan.


Ik heb deze laatste dagen ook regelmatig contact gehad met mijn vrienden en familie, om hen op de hoogte te brengen van alle tijden omtrent de vlucht en aankomstplaatsen. Intussen beloven mijn vrienden natuurlijk een warm welkom, of misschien juist een verfrissend welkom met een biertje erbij!


Toen ik eenmaal ben geland was ik ook weer heel blij om terug te zijn bij familie en vrienden!

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar