Zoeken

Terug naar huis

Samen met Vera hebben we het hier in Tenerife echt super naar onze zin. Samen verzorgen we een deel van de mensen die hier verblijven en in de middag maken we de planning. Het is ontzettend leuk en dankbaar werk. Helaas horen we ook veel het nieuws uit Nederland en Spanje en horen we dat de Coronacrisis steeds erger wordt. Ondertussen hebben we al een aantal keren contact gehad met thuis en met de leraren die ons begeleiden. Er is nog geen reden om terug naar huis te komen dus gaan we door met onze werkzaamheden en maken we nog genoeg plezier.

Tot een paar dagen later blijkt dat Spanje in Lockdown gaat, alle stranden zijn gesloten, we mogen de straat niet meer op, behalve in onze situatie om naar de winkel te gaan.

Wederom contact opgenomen met thuis en met de leraren, hier is besloten om ons terug naar huis te halen. Helaas zat ons avontuur er dus op na 4 weken... Wat baalden we ontzettend, maar aan de andere kant waren we ook een beetje opgelucht dat we naar huis konden gaan nu het nog kon, er vertrokken namelijk nog vliegtuigen.

Het was echt ontzettend hard balen dat we vroegtijdig het mooie eiland Tenerife moesten verlaten maar we hebben ook wel echt een mooie tijd gehad.

Eenmaal thuis waren we beiden ook wel blij dat we onze familie weer zagen en om gewoon weer veilig thuis te zijn.


6 keer bekeken0 reacties