Zoeken

Terug in Nederland..

En toen ging de wekker.. 6 oktober.. tijd om naar huis te gaan. Leuk, maar ergens ook jammer dat ons avontuur er alweer op zat. Alles verliep volgens plan en voordat we het wisten waren we weer terug in ons eigen landje, bij al onze lieve familie. Wat is dat toch fijn zeg! Nu kon ons ‘gewone’ leventje in Nederland weer verder gaan. Toen we eenmaal thuis waren besefte we pas echt hoe leuk, hoeveel plezier en hoeveel lol we samen hebben gehad. We kijken er dan ook erg positief op terug! Wat een leuk avontuur om mee te maken en een echte aanrader (voor de mensen die nog twijfelen of ze op buitenlandse stage moeten gaan of niet!). Nu verlangen we na ons werk stiekem aan het mooie strand en de heerlijke zon (waar we natuurlijk elke dag lekker lagen)! Wat hebben we het goed gehad. We zouden dit avontuur dan ook echt aan iedereen aanraden. Het is een echte levenservaring wat je zeker eens moet hebben meegemaakt! Niet alleen als verpleegkundige maar ook voor jezelf. We hebben het erg naar ons zin gehad en kunnen niet wachten om al onze verhalen te gaan delen met onze medestudenten!47 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00