Zoeken

Tenerife here we come!!

Whoeehaaaa de datum kwam steeds dichter bij! Na zoveel weken mochten we eindelijk het koffer gaan inpakken. Dit was echter een hele klus, wat moesten we meenemen en wat niet, erg moeilijk voor twee dames ☺. Na zes keer in en uitpakken, check check dubbel check ging het slot er op. We waren klaar voor vertrek.

Na afscheid genomen te hebben van iedereen gingen we dan eindelijk het vliegtuig in naar de zon! Op naar ons avontuur in Tenerife! Na een vliegreis van 5 uurtjes kwamen we eindelijk aan bij de zon. We werden opgehaald door Dennis, een medewerker van Hotel Mar Y Sol waar onze stage plaatsvindt. Na een kwartiertje kwamen we dan bij het hotel aan en werden we verwelkomt door een paar medewerkers en ook naar onze kamer voor de komende 7 weken gebracht. Samen hebben we een knus appartementje waar we het de komende weken gezellig gaan hebben.  We hebben een korte rondleiding door het hotel gehad, die we ook al snel waren vergeten omdat het zo groot is ;)


De eerste 3 dagen waren de twee leraren van de opleiding ook aanwezig en hebben we kennis gemaakt met de 2e jaars waarvan hun laatste stagedagen waren aangebroken. ’s Avonds hebben we samen gegeten en veel gekletst, zo leerden we ook hun ervaringen kennen. Samen met de leraren hebben we de cultuur van het land leren kennen door verschillende dorpen en stadjes te bezoeken.  Ook hebben we kennis gemaakt met de bazin van het hotel en werd de rondleiding voortgezet met Dennis. We hebben de dienstkleding ontvangen zo kwam de stage weer een stapje dichterbij. De dag hebben we verder afgesloten met het strand. 

Het was een spannende eerste week met veel nieuwe indrukken, maar we hebben er ontzettend veel zin in!


Groetjes Vera

29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar