Zoeken
  • sdipalma

Team Toerisme vertrokken naar Madrid...

Vanmorgen vroeg, enkelen al om vijf uur, zijn we vertrokken naar onze reisbestemming GSD Educatión Madrid en Buitrago. Wij bezoeken de komende dagen een tweetal scholen in Spanje die in een doorlopende lijn onderwijs bieden aan kinderen en jongeren en een goede reputatie hebben op het gebied van Toerisme en Leisure. Van Urmond, even elkaar treffen, gaat de reis naar Zaventem om op een ietwat louche parkeerterrein opgepikt te worden door een gelijksoortige chauffeur in een overigens keurig Citroen busje. Boarden, en dan de noodzakelijk veiligheidscontroles. Als alle zaden, pillen en overige homeopathische verdacht uitziende potjes gedetermineerd zijn als zijnde ‘niet verslavende middelen’ mogen we door naar Starbucks. Uiteraard even koffie, want het is immers nog vroeg. Jacqueline deelt de gegevens van de blog alvast met haar team, Stefanie regelt (feitelijk alles), Tim typt de blog. Ivonne en Annika strekken nog even de benen voor de vlucht en Lily maakt de eerste aantekeningen. We zijn er klaar voor en hebben er nu al… veel zin in.

13 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00