Zoeken

Stage Vallorcine, Frankijk

Ik ben voor mijn stage naar Vallorcine in Frankrijk gegaan. Ik heb hier in de loop van de 3 maanden heel veel geleerd en gedaan. Zo heb ik geholpen bij de housekeeping, Receptie en ook HR. Mijn hoofddoel en taak was het opstarten van de animatie. Hiervoor heb ik veel voorbereidend werk gedaan maar ook de activiteiten uitgevoerd.

Toen ik ging nadenken over het maken van een video/ vlog wist ik al meteen dat ik niet elke week een video wilde maken en uploaden. Ik wilde graag een algemene video die goed samenvat wat ik deze maanden gedaan heb.

Hieronder is de link van mijn video. Veel kijk plezier.


109 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00