Zoeken

#2 Stage NÜ Denmark #fashioninternship

Bijgewerkt: 17 apr 2019

De eerste week van mijn buitenlandse stage is alweer bijna voorbij, but LET'S BE REAL in mijn eerste week heb ik het toch wel zwaar gehad(heimwee). Ik miste het thuisfront en mijn vrienden en vriendinnen. Ik moet hier natuurlijk ook alles zelf doen, koken, de was doen, poetsen(soms).

Maar nu ik wat vrienden heb gemaakt en een eigen bezigheid heb gevonden voor in de weekenden gaat het al stukken beter. Die bezigheid is het helpen op een andere paardenstal hier in Randers, Denemarken. Dan zit ik tenminste in mijn hobby gebied.


Ook het stagebedrijf is ontzettend lief en heeft veel aandacht voor je. Ik mocht de eerste week kennismaken met iedereen, bij fotoshoots zijn van de nieuwe spring/summer collectie en ik mocht mijn marketing/communicatie skills laten zien tijdens de opdrachten die ik kreeg.


Ik heb mijn weken tot nu toe wel goed gevuld! En dit zal ook wel zo blijven..


Wish me luck!

Groetjes,


Lonne Hendriks

178 keer bekeken0 reacties