Zoeken

stage lopen in brusselshoi mijn naam is nour en ik loop stage op tui in brussels voor vleigtuig onderhoud,

ten eerste moest ik mijn airport badge ophalen , dat heb ik 3 january gedaan en daar moest ik ook een test maken uiteindelijk heb ik het gehaald en mijn badge gekregen daarna ben ik naar mijn nieuwe kamer gegaan paar spullen afzetten en weer naar nederland omdat ik toch nog twee dagen op school moet blijven


6 en 7 january ben ik nog naar school en 8 january ben ik weer naar stage gegaan om met mijn stage te beginnen.

tot nu toe alles gaat goed, mensen zijn hulpzaam en de stad is ook mooi.


10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00