Zoeken

sportactiviteiten

Goedemiddag allemaal,


Welkom bij mijn Blog over de sportactiviteiten die ik presenteer en begeleid op mijn stage.

Op dit park hebben we verschillende sportactiviteiten maar de grootste sportactiviteiten zijn boogschieten, lasergamen, en aquafun.


Om mee te doen aan deze activiteiten kun je je inschrijven bij de sportbalie. Hier hebben we aanmeldlijsten en hier kan ook gelijk betaald worden voor het lasergamen en het boogschieten.

Beide activiteiten kosten 5,- euro en aquafun is altijd gratis en hiervoor is ook geen inschrijving nodig.Bij lasergamen laten we de kinderen (deelnemers) verzamelen in de Koos kidsclub.

Hier krijgen de kinderen uitleg over de spelregels en we maken teams waarin we gaan spelen. We hebben standaard team groen en team zwart omdat we ook zwarte en groene laserguns hebben. We verduidelijken dit door groene en zwarte streepjes op de wang te schminken. Ze krijgen allemaal een lasergun en dan lopen we gezamenlijk naar het bos waar we gaan lasergamen. We spelen 3 soorten spellen met verschillende regels. Alle kinderen krijgen na afloop een certificaat die hoort bij de activiteit.
Bij aquafun is het elke dag wat anders. Deze activiteit vind natuurlijk plaats in het zwembad.

Het is een gratis activiteit waarbij altijd veel waterpret is. We doen verschillende dingen zoals waterpolo, waterbasketbal, estafettes, ringen opduiken, oefeningen met gewichtjes, dansen op een muziekje en nog wel een aantal.

Als er niet genoeg deelnemers zijn of er niet genoeg wil is om mee te doen aan de activiteit dan geven we een bal, plankjes en zwembad noodles aan de kinderen en dan kunnen ze hier zelf mee spelen.

Bij boogschieten laten we de kinderen (deelnemers) verzamelen in de Koos kidsclub.

Als iedereen compleet is dan gaan we gezamenlijk naar de boogschietbaan en dan leg ik de activiteit daar helemaal uit. We hebben een rechts handige boog en een links handige boog. We hebben een echte boog en echte pijlen dus het is best risicovol af en toe. Bij boogschieten is het belangrijk dat de regels goed worden gevolgd. We hebben een doel waar we op schieten en dit is met verschillende kleuren.

Ik ben altijd blij en tevreden wanneer de kinderen het bord raken en plezier hebben.


Hopelijk hebben jullie nu een goede eerste indruk over onze grootste sportactiviteiten op het park.

Tot snel weer bij mijn volgende blog.


groetjes,


Michaily Pappas

Arcus college


9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00