Zoeken

Sign paints the future

Een goede reis begint met een goede voorbereiding. De reis van het team Sign begint lang voor deze datum. Het team heeft namelijk de mogelijkheid gekregen om een studiereis te maken naar en stad naar eigen keus en mag het programma afstemmen op de eigen behoefte. Met veel zorgvuldigheid is er gezocht naar een geschikte locatie. De stad was snel bekend: LONDEN: de sign en painting capital van de wereld. Ook het programma liet niet lang op zich wachten. Een van de docenten is namelijk al lang fan van de bekende lettering artiest en sign painter GED PALMER. Zijn werk wordt erkend door de International Society of Typographic Designers, de Type Directors Club en diverse andere publicaties wereldwijd. 

De eerste stap is gezet en er wordt gezocht naar een geschikte datum, een goed onderkomen en de juiste vervoersmiddelen.


Op donderdag 22 februari vertrekt het team vol goede moed en volgepakt rugzakken naar Londen. Deze eerste dag staat volledig in het teken van de reis naar Londen. Met de trein van Sittard naar de boot in Hoek van Holland.


Docenten zouden docenten niet zijn, als zij onderweg altijd bezig zijn met het uitbreiden van hun netwerk. De nieuwste aanwinst is de conducteur in de trein. Vol charme weet Sevarino de conducteur te overtuigen om een gezellig praatje te maken en vervolgens houdt hij er zelfs een door de NS georganiseerd ontbijt voor twee aan over.


Zonder vertraging en met de goede voorbereiding van Bart komt het team ongeschonden door de douane heen en gaat aan boord van de Hollanda Brittanica. Een lange dag zit erop. Slaap lekker en tot morgen. In Engeland.185 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De fanfare (van honger en dorst) trekt verder!

Dag twee brak vroeg aan. Op de kamer van Biesmans, Saes, Scheepens en ondergetekende ging de wekker net iets voor zevenen. Saes zijn energie en enthousiasme beperken zich niet alleen tot Rijksweg 70 i