Zoeken

Sfeerimpressie studiereis Budapest

Van 25 t/m 29 november is het kernteam van de opleiding Handhaver Toezicht Veiligheid - Politie (verder te noemen HTV-P) naar Budapest geweest. Hier hebben we unieke bezoeken mogen doen aan CEPOL en het internationale trainingscentrum. Gedurende deze bezoeken hebben we diverse presentaties mogen bijwonen. In het kader van privacy mochten daar geen foto's van gemaakt worden. Met onderstaand filmpje hopen wij jullie en geode sfeerimpressie te geven van deze zeer geslaagde studiereis. We hebben kennis gemaakt met collega's, we hebben onderzocht of er ene uitwisselingsprogramma mogelijk is met studenten en docenten. Ook hebben we uitvoerig gekeken hoe zij het onderwijs vorm geven en daar komen nieuwe onderwijskundige inzichten aan bod. Bijvoorbeeld gebruik maken van Webinars en podcasts. Ook hebben we ene kijkje mogen nemen in de praktijkstraat. In deze praktijkstraat trainen agenten hun vaardigheden met beroepsauthentieke opdrachten. Het creëren van een praktijkstaat binnen het Vista College wordt dan nu ook al onderzocht om te implementeren binnen ons HTV-P onderwijs.


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar