Zoeken

Sfeerimpressie studiereis Budapest

Van 25 t/m 29 november is het kernteam van de opleiding Handhaver Toezicht Veiligheid - Politie (verder te noemen HTV-P) naar Budapest geweest. Hier hebben we unieke bezoeken mogen doen aan CEPOL en het internationale trainingscentrum. Gedurende deze bezoeken hebben we diverse presentaties mogen bijwonen. In het kader van privacy mochten daar geen foto's van gemaakt worden. Met onderstaand filmpje hopen wij jullie en geode sfeerimpressie te geven van deze zeer geslaagde studiereis. We hebben kennis gemaakt met collega's, we hebben onderzocht of er ene uitwisselingsprogramma mogelijk is met studenten en docenten. Ook hebben we uitvoerig gekeken hoe zij het onderwijs vorm geven en daar komen nieuwe onderwijskundige inzichten aan bod. Bijvoorbeeld gebruik maken van Webinars en podcasts. Ook hebben we ene kijkje mogen nemen in de praktijkstraat. In deze praktijkstraat trainen agenten hun vaardigheden met beroepsauthentieke opdrachten. Het creëren van een praktijkstaat binnen het Vista College wordt dan nu ook al onderzocht om te implementeren binnen ons HTV-P onderwijs.


11 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00