Zoeken
  • Rowan

Rollercoaster Heaven

dag 1 zit erop.

Zaterdag zijn we aangekomen in Emmedingen waar ik mijn appartement in ontvangst genomen heb. Zodra de auto's waren uitgepakt zijn we naar de stad gegaan om daar wat te eten. Bleek het dat de hele stad was uitgelopen voor een traditionele (soort carnavals) parade.


Zondag zijn we naar Freiburg gegaan om de stad te bezoeken. Het waaide ontzettend hard en leverde daarom vermakelijke plaatjes op boven op de berg.Maandag 9 uur kon het echte werk beginnen. 1e dag bij MackRides.

Nadat ze een hele charmante foto van me gemaakt hebben werd ik opgehaald voor een complete rondleiding door het bedrijf waar mijn kennis ophield over hoe de achtbanen gebouwd werden kon ik wel al snel zien wat ze momenteel aan het bouwen waren. Natuurlijk heb ik gevraagd of ik direct alles kon zien dus mijn rondleiding duurde iets langer dan wat normaal is. Nadat ik de rondleiding heb gehad en een gedeelte van mijn stage opdracht werd uitgelegd zijn we direct in een meeting gestapt over hoe we het project gaan aanpakken en wat precies de bedoeling is van het project. Helaas kan ik over het project zelf weinig vertellen in verband met de geheimhouding, wel kan ik zeggen dat het project heel dicht bij de achtbanen in de buurt komt en dat ik genoeg in contact kom met het eind product van MackRides. Morgen staat me een spannende dag te wachten waarbij ik naar de 2e locatie van MackRides ga waar de complete treinen van de verschillende achtbanen van MackRides in elkaar gezet worden.


Al met al is me de eerst werk dag zeer goed bevallen en verheug ik me heel erg op de aankomende stage periode. Ik zal me heel hard moeten inzetten om dit project tot een perfect einde te laten komen maar ik ga er alles voor doen. Momenteel moet ik nog even wennen aan het feit dat alles intern op het bedrijf op zijn Duits gaat. gek he?

#bluefire #europapark

60 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De voorbereiding

In december 2019 ben ik op “sollicitatie” gesprek geweest bij Buffel Outdoor met 3 mede studenten in Oldenzaal op het hoofdkantoor. Het was een leuk gesprek met mooie instructie weekenden in Nederland