Zoeken

Ready & Go to Malta!

Na alle puntjes op de i te hebben gezet... Gaan we bijna naar Malta... We? Je zult je vast wel afvragen waarom 'we'? Ik zal me even voorstellen.. Mijn naam is Malak en samen met Nikki en Kyra volgen we de opleiding managementassistente niveau 4. Met z'n drieën zijn we begonnen aan dit fantastische avontuur.

Toen we van een van onze docenten te horen kregen dat er een mogelijkheid was om in het buitenland stage te lopen, zijn we als drie extreeeeeem enthousiaste kippetjes gaan zoeken waar, hoe en wat?

Het was al heel snel duidelijk dat het Malta werd, omdat we iets anders wilden dan onze buurlanden. We kwamen heel snel uit bij het bedrijf Visible Partners. Dit bedrijf hebben we gevonden via de site stagemarkt.nl.

We hebben meteen telefonisch contact gehad en het klonk allemaal heel goed en vertrouwd. Nadat we hebben gebeld kregen we alle drie een opdracht toegestuurd om te checken of we ook in aanmerking kwamen voor de stageplekken. Een ieder van ons moest een artikel schrijven. Aan de hand van het artikel werd beoordeeld of je mocht komen. Gelukkig zijn we alle drie door de test heen gegaan en mochten we met zijn drietjes komen. Toen dat geregeld was hebben we een aantal papierwerk moeten regelen om het helemaal rond te maken. We moesten namelijk de POK regelen vanuit school, erasmusbeurs aanvragen, Ov vergoeding aanvragen en natuurlijk het leukste van allemaal een accommodatie. Na dat allemaal te hebben geregeld konden we eindelijk de tickets boeken.

Nu was het nog alleen maar aftellen tot we konden vertrekken :)


22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar