Zoeken

Pure beleving

Bijgewerkt: 8 dec 2019


We starten de dag met een ontbijtje, daarna naar de metro. Geen reclame alleen kunst. #purebeleving


T-banan Kungsträdgarden där konst och skildringar över Stockholm finns att

beskåda, där började dagens resa.


We hadden een drukke planning, vandaag bestond de dag uit een aantal bezoeken.


BEZOEK 1:

Het bezoek aan de TEC school (Travel Education Centre). Wat een impressie, Lotta Sand de opleidingsmanager is hospitality ten top.

Dit is een prive school voor de travel industrie. Ze beroept zich veel op de connecties en netwerk. Ze bereiden de studenten voor op het beroepenveld en doen dit door gebruik te maken van zzp'ers.


Vilket inspererande möte idag med Lotta Sand på TEC (Travel Education Centre)

Sammarbetet mellan studenten - skolan - näringslivet is their vision!BEZOEK 2:

At Six, een hotel waar het de bedoeling is dat je je zintuigen gaat gebruiken om zo de beleving compleet te maken. Het hotel heeft veel kunst en design en is gebaseerd op de nieuwste trends waar de ontmoeting tussen de gasten hoog in het vaandel staat.

At Six

Stockholm nyaste mötesplats det handlar om njutning av alla sinnen där design möter konst.BEZOEK 3:

Downtown Camper heeft een heel ander thema, hier staat alles in het teken van outdoor. Het hotel heeft een industriële look. Overal komt het hout en groen van het bosgebied naar voren. Ook hier is de beleving groot.


Downtown Camper trend hotel med campingtema är ett helt annat hotel (outdoor möjligheter) i Industrie stil, här infinner sig en känsla av frihet.


Na de bezoeken kregen we natuurlijk enorme trek, we gingen dus eten zoals de Vikingen vroeger deden.

Wat een restaurant! In AiFUR restaurant ga je werkelijk terug naar de Viking tijd, de hoorn, de aankondiging, de kledij, de live muziek en het eten gaven je het beste gevoel van beleving.


AiFUR läge i Gamla stans historiska kvarter mat, dryck och kläder från vikingatiden.

Livemusik och en euroforisk stämning .

Mycket trevlig personal med lurblåsare som välkomnade gästerna. Kul att kliva på matbordet för att komma fram till sin plats.

9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00