Zoeken
  • Rowan

Progress/Weekend?

Week 1

Week 1 zit erop en wat voor week was het. maandag heb ik een uitbundige rondleiding gekregen door alle gedeeltes en hoekjes van het bedrijf. hier heb ik al veel interessante dingen mogen zien. na de rondleiding was het eigenlijk direct tijd voor de eerst meeting met uitleg over wat ik voor project zou krijgen. na flink wat uitleg moest ik toch even 3 keer slikken want het is een groot maar interessant project. Maar rowan wat voor project heb je nu: het project dat ik gekregen heb is het maken van een aanhanger voor een heftruck. het gene wat dit project zo ingewikkeld maar wel heel interessant maakt is het feit dat het een aanhanger is voor de IPC treinen (inverted powerd coaster. Whats that? -> https://www.youtube.com/watch?v=VOY48cIdKcY). deze trein weegt samen met de maintenance rails zoon 12 ton en kan daardoor moeilijk verplaats worden in de externe maintenance hal waar hopelijk de door mij ontworpen aanhanger een oplossing voor zal zijn.


al met al loopt het project lekker door en verbaas ik niet alleen mezelf maar ook mijn mede collega's met de progressie dat ik gemaakt heb zo heb ik momenteel het eind concept met alle details al in elkaar. komende woensdag gaan ik en Patrick terug naar de 2e werkplaats van Mack voor verschillende meetings met externe bedrijver waardoor we de laatste details kunnen toevoegen aan de 3D tekening. (Patrick is een collega waarmee ik dit project uitvoer. Patrick is min of meer de collega die over mijn schouder mee kijkt en hier en daar advies geeft als ik een concept heb uitgewerkt.) al met al loopt het project goed door.

Weekend.

zaterdag

tja wat doe je dan als je weekend hebt en je helemaal alleen in Duitsland zit.

ja je gaat even de grootte nerd uithangen en ben ik vanuit Emmedingen naar Europapark gefietst en helaas ook weer terug al met al was dit tripje goed voor zoon 56km op de fiets.


Zondag

hier heb ik vooral wat documentatie voor school proberen te maken en wat gegamed niks speciaals eigenlijk.

Foto's van Europapark


#europapark

75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De voorbereiding

In december 2019 ben ik op “sollicitatie” gesprek geweest bij Buffel Outdoor met 3 mede studenten in Oldenzaal op het hoofdkantoor. Het was een leuk gesprek met mooie instructie weekenden in Nederland