Zoeken

Part of Germany.

A long weekend and we did not know what to do.

When we got up, we turned on the computers to look for places near Holland, so we found an offer to go to Berlin and decided to go.


We left on Friday night, we spent the night in trains and buses until we arrived in Berlin at 9 in the morning. We walk through its streets aimlessly. From afar we could see the famous tower of Berlin so we kept walking until we got there. Then we went to the Berlin Wall, I was quite impressed.


It was a shame not to have a lot of time to continue to get to know Berlin.
By the way, trains from Germany are very unpunctual and sometimes they do not even arrive... We have a great history to tell hahaha !!
15 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00