Zoeken

Ouders op bezoek

de afgelopen weken zijn tot nu toe geweldig. Beide onze ouders zijn op bezoek gekomen en ook meneer Frissen is langs geweest om te kijken hoe het er aan toe ging. Ook al was het allemaal tegenlijk het was wel heel erg gezellig. We hebben allebei wat met onze ouders kunnen bezoeken en doen en dat was geweldig!!

We hebben een bruiloft mogen meemaken hier (al was dat niet de geweldigste bruiloft ooit). Ook zie je hier hoe onze poetskunsten er uit zien! veel plezier met kijken!69 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar