Zoeken

Ouders op bezoek

de afgelopen weken zijn tot nu toe geweldig. Beide onze ouders zijn op bezoek gekomen en ook meneer Frissen is langs geweest om te kijken hoe het er aan toe ging. Ook al was het allemaal tegenlijk het was wel heel erg gezellig. We hebben allebei wat met onze ouders kunnen bezoeken en doen en dat was geweldig!!

We hebben een bruiloft mogen meemaken hier (al was dat niet de geweldigste bruiloft ooit). Ook zie je hier hoe onze poetskunsten er uit zien! veel plezier met kijken!69 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00