Zoeken

Op pad in Lapland en rendieren aaien...

Deze week hebben we erg veel gedaan eigenlijk. We zijn onder andere rendieren gaan voeren en aaien, boodschappen doen, mee gaan op de buggy tour en nog veel meer dingen. Wat een ervaring weer erbij want Jezus dat zouden we allemaal nooit hebben gedaan in Nederland en dat is echt weer een besef moment van wow ik zit echt in Lapland.

We kwamen er achter dat we nog maar 4 weken hier zitten en dat vinden we zo enorm jammer, we gaan het enorm erg missen!!

Maar goed we hebben nog 4 weken dus nog even te gaan om veel plezier te maken!!

Kijk heel snel de vlog hieronder om te kijken wat we allemaal hebben gedaan, want we hebben toch wat gedaan deze week!! veel plezier!
56 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00