Zoeken

Op naar Portugal #blog2

De dag van vertrek is aangekomen. In de afgelopen dagen heb ik afscheid van mijn familie genomen. De ochtend voor vertrek neem ik afscheid van mijn ouders, en werd ik door mijn vriendin naar het vliegveld van Eindhoven gebracht. Mijn bestemming is de luchthaven van Faro. Dit is ongeveer drie uur vliegen vanuit Eindhoven. Na het afscheid nemen ga ik langs de douane en stap het vliegtuig in.Eenmaal in Faro aangekomen staan 3 mensen mij op te wachten van mijn stage. dit was een heel leuk ontvangst, en de mensen zijn heel gastvrij. We moesten nog ongeveer een uur rijden voordat we bij mijn verblijf aankwamen. Eenmaal aangekomen hadden ze gezorgd dat er al boodschappen voor mij gedaan waren zodat ik de eerste paar dagen daar geen last van zou hebben. Na mijn verblijf plaats te hebben gezien hebben ze mij alleen gelaten om al mijn spullen rustig kunnen neer te zetten en om tot rust te komen na de reis.


Op naar de eerste stage dag!!!

4 keer bekeken0 reacties