Zoeken

Op mijzelf wonen

Geweldig onderwerp dit, want dit is voor mij het meest gevreesde geweest.

Afgelopen 3 weken heb ik een weg gezocht naar PLANNING en STRUCTUUR en ik lijk het eindelijk gevonden te hebben.

Vroeg opstaan 06:45 en laat thuis komen 18:30 vergt wat planning als het gaat om eten.

Sorush en ik eten erg gevarieerd, het menu bestaat uit:

Kip - Brocolli - Rijst

Kip- Wortels - Spagetthi

Minced beef - Rijst - Paprika

En voor de verandering maken we soms ook Gemarineerde Kip - Rijst - Brocolli !!!


De was doen etc. lukt allemaal prima, koken ook alleen het plannen en structureren van al deze dingen ''Time management'' was duidelijk HET aandachtspunt afgelopen weken.

Nog steeds ben ik aan het wennen maar ik krijg langzaam en zeker het idee dat ik die 5/6 dagen in de week werken en school wel aankan.Voor de rest kan ik genieten van het over het algemeen goede weer, nu is er een storm die de zee lekker onrustig maakt dus dat betekent surfen soon!

15 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00