Zoeken

Oost west thuis best

De laatste dagen heb ik mij vooral vermaakt in Footloose (De club van alle Nederlanders) en zo eindigde mijn laatste uurtjes ook. Na een nachtje doorhalen stond om 4:30 de taxi voor onze deur. Met een naar gevoel de laatste keer de deur van het appartement achter ons dicht getrokken. Onze lieve vriendinnen Imke en Lone kwamen ons uitzwaaien op het vliegveld. De traantjes begonnen de rollen en dit was dan toch echt het laatste moment samen. Met pijn in mijn hard heb ik Malta moeten verlaten. Wat heb ik daar de tijd van mijn leven gehad!! Dit avontuur had ik niet willen missen.


Na een verschrikkelijke vertraging van 11 uur mochten we EINDELIJK de lucht in! Deze dag vergeet ik nooit meer. 11 uur lang op het vliegveld gehangen, het was verschrikkelijk. Wat was ik blij toen we in het vliegtuig zaten, eindelijk naar huis!! Mam, oma en de zussen stonden mij al op te wachten in de ontvangst hal. Eenmaal thuis werd ik verrast met een geweldige surprise party!

Na de eerste week was ik al weer helemaal gewend aan mijn oude leventje en ik ben blij om weer thuis te zijn. Ik heb de examens gehaald en mijn diploma is binnen!


Ik denk nog vaak aan de geweldige tijd in Malta, de leuke mensen die ik daar ontmoet heb, het vele gefeest en de vrijheid die je hebt. De dingen die ik echt niet mis zijn de vele boorgeluiden en 10 hijskranen die jou prachtige uitzicht verpesten. Ook het verkeer is stukken beter geregeld in Nederland en vooral het openbaar vervoer, ik ga nooit maar ook echt nooit meer klagen over een bus die 5 minuten te laat is. En niet te vergeten het niet drinkbare kraanwater.


Ik raad het iedereen aan om een buitenlandse stage te doen, deze uitdaging is super gaaf en je leert een hele andere cultuur kennen.


Malta bedankt voor deze leuke tijd, houdoe!!


Kus,

Christel


9 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00