Zoeken

Onderweg naar de Diamantstad

Bijgewerkt: 30 aug 2019

Hallo allemaal mijn naam is Danique van Dinther en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in het laatste schooljaar van Arcus Travel and Hospitality. Ik ga mijn eindstage lopen bij Tulip Inn Antwerpen. Aan het hotel is een appartement gebouwd waar onder andere ik maar ook meerdere stagiaires zullen overnachten.


De voorbereiding vond ik zelf erg spannend. Ik wist niet wat er van mij verwacht werd. Hoe het appartement eruit zou zien. Wie mijn kamergenoten zouden worden. Hoe mijn collega's zijn. Hoe de gasten van het hotel zijn. Wat voor een hotel het is. Wat de omgeving van het hotel is.


Over het algemeen vind ik het moeilijk om uit te leggen hoe ik mij heb voorbereid op dit avontuur. Ik heb het vooral allemaal op mij af laten komen en niet te veel verwachtingen gehad... maar hoe dit afloopt...


Zie blog 2 voor het vervolg :)Liefs, Danique


26 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00