Zoeken

Onderweg naar de Diamantstad

Bijgewerkt: 30 aug 2019

Hallo allemaal mijn naam is Danique van Dinther en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in het laatste schooljaar van Arcus Travel and Hospitality. Ik ga mijn eindstage lopen bij Tulip Inn Antwerpen. Aan het hotel is een appartement gebouwd waar onder andere ik maar ook meerdere stagiaires zullen overnachten.


De voorbereiding vond ik zelf erg spannend. Ik wist niet wat er van mij verwacht werd. Hoe het appartement eruit zou zien. Wie mijn kamergenoten zouden worden. Hoe mijn collega's zijn. Hoe de gasten van het hotel zijn. Wat voor een hotel het is. Wat de omgeving van het hotel is.


Over het algemeen vind ik het moeilijk om uit te leggen hoe ik mij heb voorbereid op dit avontuur. Ik heb het vooral allemaal op mij af laten komen en niet te veel verwachtingen gehad... maar hoe dit afloopt...


Zie blog 2 voor het vervolg :)Liefs, Danique


26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar