Zoeken

OFF WE GO!


Ja hoor het is zo ver! We vertrekken vandaag om 7 uur s’ochtends. Dit betekent dat we om 5 uur op het vliegtuig aanwezig moeten zijn.


Omdat ik een beetje koppig was en niet luisterde naar mijn ouders ging ik pas om 22:00 uur mijn koffer wegen. Mijn koffer woog 32 kilo en dat terwijl we maar 23 kilo mee mogen nemen ...OEPSIE! Na veel geworstel en op het laatste moment nog alles in een ander koffer doen, heb ik toch de 23 kilo gehaald.. YIPPIE! Gelukkig komen mijn ouder over een week en nemen ze nog wat spullen voor mij mee.


Aangezien wij een electrische auto hebben (helemaal top voor het mileu enzo super leuk), maar dit houdt in dat we onderweg zeker twee keer moeten laden. Dus lekker vroeg vertrekken! Dit betekent dat wij al om 1 uur vertrekken...WOEPWOEP. Van slapen dus ook niet veel gekomen. Daarom ben ik extra jaloers op kelsey, aangezien zij zich nu nog lekker omdraait en pas om 3 uur hoeft te vertrekken. Bij haar ging het koffer pakken ook een stuk soepeler. Ze had gister haar koffer al gevuld en gewogen en ze kwam uit op 22,7 kilo, perfect dus.


Maar wat hebben we er zin in!!

81 keer bekeken0 reacties