Zoeken

Off to SwedenOff to Sweden, here we come.

Vroege vogels, om 05.00 uur zijn we vertrokken vanuit Maastricht. Het was een spannende rit naar Zaventem. De buschauffeur had er niet over nagedacht dat we koffers bij ons hadden, ook was hij niet bekend in de Belgische contreien. Na een toeristische route door Brussel zijn we veilig aangekomen op het vliegveld. Eindelijk konden we relaxen, inchecken en na een uur vertraging boarden.
Det var en tidig morgon vi samlades i Maastricht. Transfer till Zaventem i Bryssel, chaffören körde fel i Bryssel hade inget origenterings sinne. Allt gick väl och vi var frame i Bryssel i tid.


ZWEDEN..

Wat ben je mooi.40 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00