Zoeken

Nice to meet you... :)

Hey hoi en welkom terug op mijn blog..


Het is eventjes still geweest hier omdat ik vooral veel bezig was met iedereen hier iets beter te leren kennen en de stad te leren kennen. Ook al kende ik de wegen etc. al heel snel uit mijn hoofd omdat ik best een goed geografisch geheugen heb en een goed richtingsgevoel heb. šŸ—ŗ


Hoe is het nou eigenlijk echt met me?

Ondertussen zitten we al in week 4 van stage. De mensen van mijn stage bedrijf zijn echt super aardig, er werken 3 meiden binnen het bedrijf en nog een soortvan stagiaire. Van de drie meiden is er ook een die Half Nederlands is wat af en toe wel handig is als ik niet op een woordje kom. Verder probeer ik zo veel mogelijk Grieks te praten en met de andere meiden en de baas moet dat sowieso. De baas kan helemaal geen Engels, laat staan Nederlands haha. šŸ™ˆ

Maargoed week 4 dus.. hoe bevalt mijn stage tot nu toe... Het zijn lange dagen, hele lange dagen dat moet ik eerlijk toegeven. Ik werk van 09:30 - 17:30uur van maandag t/m donderdag maar we hebben hier niet echt perse pauze, we eten wel gewoon op het kantoor maar dat is tijdens het werken.

Ik mag gelukkig wel gewoon naar buiten als ik dat wil want ik vind het heel erg moeilijk om 8 volle uren achter mijn computer te zitten en te werken en de frisse lucht zorgt er voor dat ik weer geconcentreerd aan het werk kan erna.
Voordat ik dan thuis ben is het ongeveer 18:00uur en dan moet ik nog koken en daarna is de avond nog lang. Gelukkig hebben de meiden me al vaak gevraagd om wat te gaan doen en heb ik ook een abonnement hier bij de fitness. Met de meiden ben ik al 3x uit eten geweest en al een aantal keer gewoon gezellig bij een van de meiden thuis een filmavondje of gewoon lekker 'chillen' .


Buiten dit heb ik mijn opdracht meteen de eerste dag gekregen die ik mocht gebruiken als examenopdracht. Een hele vette opdracht en omdat het een opdracht is die nu aan de gang is kan ik ook heel veel vragen stellen. Ik heb er de eerste 2 weken elke dag aan gewerkt waardoor ik al heel erg ver ben.


Ik vind het heel erg fijn dat ik al zo ver ben en ik heb ook al best veel geleerd hier omdat ze met andere programma's werken dan ik heb geleerd op school. Verder vind ik het ook echt fijn dat de meiden zo lief zijn en me gewoon als een volwassene om het zo maar even te zeggen behandelen, iedereen is veel ouder dan ik ben maar ik heb het altijd wel echt super gezellig en we zitten allemaal op een lijn gelukkig! ( de meiden zijn 24, 27, 33 en de andere stagiaire is 36 )


Verder ben ik de dagen aan het aftellen tot vriendlief komt voor mijn verjaardag šŸ„°

nog 8 dagen en dan komt hij naar Griekenland .


Wat doe je nou in het weekend en je vrije uren?


Deze vraag krijg ik wel eens en dit was ook iets waar ik me zorgen over maakte in het begin omdat het best eenzaam kan zijn als je alleen woont in een stad die je eigenlijk 'niet' kent..


Nou wat doe ik in mijn vrije uren en op mijn vrije dagen. Ik hou er heel erg van om gewoon lekker te gaan wandelen bijvoorbeeld naar de Haven, hier zit bijna elke dag een katje ( die me ondertussen wel herkent hihi ) en ze komt altijd naar me toe en komt dan op mijn schoot liggen en gaat dan lekker even slapen, echt een poepie.


Verder heb ik nu een week een abonnement bij de fitness en ik ga 5 dagen in de week naar de gym. Op zondag zijn ze gesloten maar dan ga ik 2 tot 3 uur lang wandelen ( en knuffelen met de kat ) en ik heb altijd een rustdag in de week. Naast deze dingen bellen de meiden me ook best vaak om wat te doen en dan komen ze me ophalen gelukkig, en anders lekker shoppen of gewoon wat Netflix kijken!Heb je al heimwee?

Als ik heel eerlijk ben, nee.

Ik heb niet perse heimwee, ik mis mijn vriend wel heel erg maar dat is logisch. Verder mis ik het ook wel ergens om in de weekenden te werken omdat dit iets is wat ik al 5 jaar doe zonder ooit zo lang niet gewerkt te hebben dus dat is wel raar maar ook wel lekker hoor de vrije tijd hier ( om te wandelen, als het niet regent.. )Zijn er dingen die jullie in mijn volgende blog willen lezen of willen weten? Reageer even in de comments op facebook en ik zal het in mijn volgende blog schrijven!


Lots of love,

Danai šŸ’•

73 keer bekeken0 reacties