Zoeken

MY TRIP TO HEERLEN

My name is Ivan and I am 21 years old. I am a student of 2nd year of car bodywork. I live in the Canary Islands, on the island of La Palma. I love everything that has to do with cars.

I will do my internship in a Dutch company, located in Heerlen. I already have my lodging and my airline tickets. I will leave the island of La Palma on a plane to the island of Gran Canaria, where I will spend two days with my brothers who lives there. On March 27th I will go on a direct flight to Eindhoven where I will take a train to my destination.

Once I have finished my internship I will leave on June 7th and I will do the same route back to my house.

I am very excited about my trip and I am looking forward to meeting you all.

15 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00