Zoeken

My first see of Arcus.


I've come to Arcus by walking because it's not far away of my accommodation place it takes me only aroud ten minutes.


My teachers tell me what type of learning is made here, and my tutor comes to me, I meet him for the first time.


I've do a walk around the college with him and he showed me what they do here, where is the cafeteria, for finished he told me when I should to be a the college for my first day of work the next morning.


I was very surprised by the difference than France, because here it seems to be very independent, the students don't need to eat all at the same time, the learning seems to be very good and the college is very well distributed and modern.


So many students comes in bikes, I very like it that because in France we don't use the bike or very little,while it's very important, this is more ecological and good for the students.


I'm so happy to do training period here.

6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00