Zoeken

My family visited me!!!
The last week, my mom and my aunt visit me so I was so happy. Friday we went to Brugge and we spend the day there. It isn't a big city but it's very nice ...

I love its streets and its rivers. I will go back again!!
Last Saturday we went to Amsterdam, it's other amazing city. When we arrived to there, we were shocked because there were so many people. We visit the city with a Spanish guide (we had luck haha) who explained us a bit of history about Amsterdam. For example, he explained us why the houses are high and inclined.

It was an incredible experience !


54 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00