Zoeken

My experiences

Possibly, that this experience is being the best experience of my life. I am in another country, another culture, language, a lot of students of differents nationalities almost in Maastrich, i have visited a lot of places like Paris, my city of course, Heerlen, Den Haag, Keukenhof (tulips garden), I enjoy and go party at the king day and night, I went to the Arcus teacher house to eat ( all food was very good), Amsterdam, Brugge, Ostende, Eindhoven, Amsterdam ... In this cities I visited the centre and the important places, this places have their own charm, their own beautiful places, their own people... All place, was a new and a unforgettable experience. Erasmus is a recommended, and unforgettable experience that you must to do and enjoy. I love travel and trave on the same trip to a different places is awesome


24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar