Zoeken

My experiences

Possibly, that this experience is being the best experience of my life. I am in another country, another culture, language, a lot of students of differents nationalities almost in Maastrich, i have visited a lot of places like Paris, my city of course, Heerlen, Den Haag, Keukenhof (tulips garden), I enjoy and go party at the king day and night, I went to the Arcus teacher house to eat ( all food was very good), Amsterdam, Brugge, Ostende, Eindhoven, Amsterdam ... In this cities I visited the centre and the important places, this places have their own charm, their own beautiful places, their own people... All place, was a new and a unforgettable experience. Erasmus is a recommended, and unforgettable experience that you must to do and enjoy. I love travel and trave on the same trip to a different places is awesome


24 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00