Zoeken
  • Ayoub

My Experience in Valencia #2

Deze blog gaat over mijn ervaring op stage en de cultuur in Valencia.


Voor degene die de vorige blog nog niet heeft gelezen. Dan zou ik dat eerst doen!


Zoals jullie al weten, loop ik stage bij Happy Erasmus. Bij de eerste ontmoeting werd ik aardig ontvangen door een groep aardige jonge collega's. Die collega's waren ook allemaal voor hun stage. Eerst waren we maar met 6 en aan het eind van de maand kwamen er 3 bij. 3 Nederlanders, 3 Italianen, 1 Franse, 1 Ierse en 1 Roemeense. Een leuk internationale groep

Mijn werkzaamheden waren vertalen van blogs, site problemen oplossen en daarnaast had ik zelf ook examenopdrachten van school. Voor de rest heb ik niet veel kunnen doen in een maand in Valencia. Er zouden nog meer dingen gebeuren en grote plannen, maar helaas door corona moesten we naar huis.


Elke woensdagavond is er een discotheek open genaamd Rumbo44. Daar komen veel Erasmus studenten en ze draaien zelfs Nederlandse muziek vooral Bizzey. Echt een aanrader als je van feestjes houd.

Cultuur

De cultuur in Valencia is anders dan in Nederland. Het gaat daar allemaal langzamer en rustig. Het belangrijkste is dat je het werk af hebt. Het komt wel, alles op z’n tijd. Kun je deze week niet? Dat maakt niets uit we vinden wel een oplossing.

Fallas de Valencia is een feest in Valencia een beetje te vergelijken als Carnaval, maar toch net iets anders. Van 1 tot en met 19 maart staat Valencia op zijn kop tijdens het vieren van de Fallas, een feest waarin traditie, satire en kunst worden gecombineerd en dat je beslist moet meemaken.

Paella is een van de bekendste eten in Valencia en is tegenwoordig een typisch Spaans gerecht. Er zit voornamelijk gekruide rijst met groente en zeevruchten en het kan ook met konijn of kip.


Als je meer wil weten over Valencia klik dan op deze site: https://www.visitvalencia.com/nl/activiteitenagenda/feesten-in-valencia/de-fallas

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar