Zoeken
  • Ayoub

My Experience in Valencia #2

Deze blog gaat over mijn ervaring op stage en de cultuur in Valencia.


Voor degene die de vorige blog nog niet heeft gelezen. Dan zou ik dat eerst doen!


Zoals jullie al weten, loop ik stage bij Happy Erasmus. Bij de eerste ontmoeting werd ik aardig ontvangen door een groep aardige jonge collega's. Die collega's waren ook allemaal voor hun stage. Eerst waren we maar met 6 en aan het eind van de maand kwamen er 3 bij. 3 Nederlanders, 3 Italianen, 1 Franse, 1 Ierse en 1 Roemeense. Een leuk internationale groep

Mijn werkzaamheden waren vertalen van blogs, site problemen oplossen en daarnaast had ik zelf ook examenopdrachten van school. Voor de rest heb ik niet veel kunnen doen in een maand in Valencia. Er zouden nog meer dingen gebeuren en grote plannen, maar helaas door corona moesten we naar huis.


Elke woensdagavond is er een discotheek open genaamd Rumbo44. Daar komen veel Erasmus studenten en ze draaien zelfs Nederlandse muziek vooral Bizzey. Echt een aanrader als je van feestjes houd.

Cultuur

De cultuur in Valencia is anders dan in Nederland. Het gaat daar allemaal langzamer en rustig. Het belangrijkste is dat je het werk af hebt. Het komt wel, alles op z’n tijd. Kun je deze week niet? Dat maakt niets uit we vinden wel een oplossing.

Fallas de Valencia is een feest in Valencia een beetje te vergelijken als Carnaval, maar toch net iets anders. Van 1 tot en met 19 maart staat Valencia op zijn kop tijdens het vieren van de Fallas, een feest waarin traditie, satire en kunst worden gecombineerd en dat je beslist moet meemaken.

Paella is een van de bekendste eten in Valencia en is tegenwoordig een typisch Spaans gerecht. Er zit voornamelijk gekruide rijst met groente en zeevruchten en het kan ook met konijn of kip.


Als je meer wil weten over Valencia klik dan op deze site: https://www.visitvalencia.com/nl/activiteitenagenda/feesten-in-valencia/de-fallas

20 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00