Zoeken
  • 208282

Mijn werkzaamheden op stage

In de 4 maanden dat ik stage liep bij Yoga Empowerment heb ik veel verschillende taken gehad. Een van de taken die altijd doorliep was dat ik de sociale media kanalen bijhield.

Dus Instagram posts voorbereiden en posten, Facebook content voorbereiden en posten en meedenken over LinkedIn berichten die gepost zouden kunnen worden.

In het begin van mijn stage heb ik bijvoorbeeld het Instagram account aangemaakt voor het bedrijf. Ik had veel onderzoek gedaan naar kleurgebruik en een bepaald patroon voor het Instagramaccount zo dat alles netjes uit zou zien.

Beetje bij beetje zijn we het account zo gaan vullen met content en nu is het een erg mooi account geworden.

Ook hield ik de Facebook bij van het bedrijf dus denk hierbij aan berichtjes beantwoorden, content posten, reageren op andere mensen via Facebook etc.

Verder probeer ik altijd onderzoek te doen over hoe we meer mensen en potentiele klanten kunnen bereiken. Hier maak ik dan korte presentaties over zodat we samen weer kunnen gaan bespreken wat de volgende acties zijn die wij gaan nemen.

Ook heb ik een website gebouwd voor mijn stagebedrijf. Deze hadden ze nog niet en ze hadden mij gevraagd om deze te gaan maken. Niet een makkelijke opdracht aangezien ik ook nog nooit een website heb gebouwd, maar goed alles moet een eerste keer zijn 😉.

Gelukkig heb ik er veel van geleerd en ging dit mij eigenlijk redelijk goed af.

Mijn laatste stageopdracht was om een magazine te ontwerpen voor het bedrijf. Zo kunnen ze dit uitprinten en meegeven aan hun klanten. Dit was een grote klus waar ik veel tijd ( nog steeds ) aan spendeer.

4 keer bekeken0 reacties