Zoeken

Mijn werkzaamheden

In de buitensport hebben we vaak de zelfde sporten die je kan doen bij verschillende bedrijven maar dat is meestal afhankelijk van de ligging van het bedrijf en de grootte. Wij hadden een camping programma met activiteiten zoals Bivak, vlotbouwen, boogschieten en shootout. De echte grote outdoor activiteiten vonden op een andere locatie plaats: Canyoningen, Mountainbiken, Via ferrata, Klimmen, Abseilen. Bij al deze activiteiten waren we de eerste 2 weken begeleider beetje ondersteuning aanbieden. Maar na 2 weken mochten we instructeur spelen zelf de instructies doen alsof jij de hoofdinstructeur was.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00