Zoeken

Mijn werkzaamheden?

De eerste week hebben wij de basic canyoning cursus gevold. Wij hebben hier geleerd hoe je met een groep door de canyon moet gaan. Hierbij is belangrijk dat iedereen weer veilig terug komt na de tocht. Er komt best veel verantwoordelijkheid bij kijken omdat je heel allert moet blijven op elke deelnemer. Na de eerste week begon het seizoen en zijn we begonnen aan alle andere activiteiten te begeleiden. Denk hierbij aan mountinbiken, klimmen, abseilen, via ferrata en camping activiteiten. Na elke activiteit moest we alle materialen naturrlijk opruimen. Omdat corona om de bocht kwam kijken moesten we na elk gebruik van de materialen alles goed disinfecteren. In de avond moesten we steeds weer alle materialen klaarzetten voor de volgende dag. Omdat wij een kok aanwezig hadden hoefden wij allen alles af te wassen. Het koken werd voor ons gedaan😁.


Zo begon iedere dag weer met fris materiaal en een goede stemming😁😁

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00