Zoeken

Mijn werkzaamheden

Bijgewerkt: 10 apr 2020

Hi lieve lezers,


In deze blog ga ik je vertellen over de werkzaamheden die ik had gedurende mijn stage periode!

Als je het leuk lijkt om te weten wat ik allemaal heb gedaan op mijn stage, lees dan nog even verder šŸ˜Š


We begonnen dus op stage met de keuze voor welk project ik wilde gaan als afstudeerproject.


Ik heb gekozen voor een project waar ik 5 complete villa's moet ontwerpen allemaal inclusief zwembad en parkeerplaatsen en dit allemaal binnen een bepaald stuk grond.


Op stage moest ik ook een nieuw programma leren, deze heb ik meteen gebruikt om plattegronden te maken na een paar ruwe schetsen te hebben getekend. Na overleg met de baas wat hij precies voor style wilde en wat er wel en niet in de villa's moest komen kon ik eindelijk goed aan de slag!


In een week had ik al best veel gedaan..

ik had de ontwerpen al in mijn hoofd, de plattegronden al af en zelfs al een begin gemaakt aan mijn verslag hierover.

In week 2 heb ik ( al zeg ik het zelf ) heel hard gewerkt, ik had al 2 villa's met schetsen, plattegronden en zelfs al in 3D gezet helemaal af! Ik was dan ook wel best moe aan het einde van de dag en was blij als ik even kon gaan wandelen maar het was het waard want in alle 3 jaar dat ik deze opleiding doe heb ik mezelf nog nooit zo hard zien werken aan een opdracht...!


De omgeving en de situatie waar ik in zit ( alleen in het buitenland, mijn vaderland, op Kreta, lekker bij de zee ) gaf me dan ook inspiratie en motivatie waardoor ik het heel erg leuk vond om aan mijn opdracht te werken.


Ondertussen op het kantoor moest ik natuurlijk wel nog andere dingen doen zoals 3D's maken van andere projecten, aangezien het bedrijf waar ik stage loop HET interieurbedrijf van Kreta is en dit hun piek periode was, was het hekel erg druk en waren er meer dan genoeg dingen te doen. Natuurlijk ook gebouwen waar ik nog nooit mee te maken heb gehad zoals hotels etc. deze hebben natuurlijk hele andere eisen dan een 'simpele' slaapkamer thuis.

Buiten het aan de opdrachten werken voor de klanten deed ik ook andere dingen zoals naar de supermarkt gaan om bijvoorbeeld fruit te halen, onze dagelijkse bezigheid was toch wel fruit eten op het kantoor met soms wat crackertjes erbij!De baas was eigenlijk niet heel vaak aanwezig maar dat komt omdat hij veel bij opdrachtgevers en in winkels was om materialen uit te zoeken.
Dit was ongeveer wat ik heb gedaan op mijn stage in een notendop. Er zijn nog wel meer dingen maar dit zijn de belangrijkste dingen die van toepassing zijn!
Heb je nog vragen of wil je iets weten over mijn stage of een buitenlandse stage?

Let me know en stuur me gerust een berichtje!Lots of love,

Danai šŸ’•

insta : _danais

47 keer bekeken0 reacties