Zoeken

Mijn werkzaamheden


Hallo!

Ik zal nu wat meer vertellen over alle werkzaamheden die ik tot nu toe heb gedaan.

Aangezien ik ondertussen al op 4 verschillende afdelingen gewerkt hebt zal ik ze allemaal even toelichten.


Aan de receptie:

Zoals ik in mijn vorige blog al zei is het hier voornamelijk het in en uit checken van gasten, de aankomsten voorbereiden en administratief in orde maken. Het is hier aan de receptie toch vrij rustig, ookal is er zo'n 80% bezetting in het hotel. De meeste gasten zijn hier al vaker geweest dus hebben geen vragen of klachten.


Op het kantoor:

Op het kantoor van Seaside (de hotelketen waar Sandy beach onderdeel van is) zijn verschillende afdelingen maar ik heb geholpen bij de afdeling reserveringen, de werkzaamheden hier spreken al voor zich: namelijk de reserveringen inboeken, verder is het ook nog een aantal klantenwensen noteren en dat was het wel.


In het restaurant en de poolbar:

Dit vind ik persoonlijk de leukste afdeling. 'S middags sta ik achter de bar en hoef ik eigenlijk alleen maar de drankjes klaar te maken voor de All-Inclusive gasten die zitten te lunchen en 'S avonds help ik eerst mee met het klaar zetten van het buffet, daarna ga ik de gasten verwelkomen en wijs ze een tafeltje aan en dan help ik mee met de borden ophalen en nieuwe tafels te dekken. Ondertussen is het ook belangrijk dat ik kleine gesprekken voor met de gasten, wat ik het allerleukst vind.


Bij de directie:

Dit is eigenlijk samen met de bar en het restaurant, hier sta ik altijd samen met een van de assistent managers. Nadat ik van de bar kom ga ik achter de receptie aan het bureau voor de stagiaires mailtjes beantwoorden die gasten of touroperators naar het info adres van het hotel sturen.

Dit zijn voornamelijk klantenwensen of vragen over het hotel.


Dit waren dan mijn werkzaamheden, het is nogal veel maar ik vind het erg leuk dat het zo afwisselend is.


Tot ziens☺️👋🏼

Nadine

16 keer bekeken0 reacties