Zoeken

Mijn werkzaamheden

Bij The Distillery werk ik vooral samen met Roy Kittler, een freelance social media manager voor The Distillery maar tevens ook voor Redbull. Een jongen waarvan ik heel veel leer.


Waar ik mij mee bezig hou is het optimaliseren van de social media, het posten, plannen en doorzetten van concepten. Dus eigenlijk alles wat te maken heeft met de social media van de Audi Nines.


Omdat de Audi Nines zo een groot evenement is komt hier natuurlijk veel bij kijken. Bijvoorbeeld op Instagram hebben we bijna 80k volgers en dit geldt ook voor Facebook, YouTube zitten we 28k. Het doel wat ik gekregen heb van mijn stage is om uit eindelijk op Instagram en Facebook 100k volgers te genereren en op YouTube 50k-100k.


Om dit te realiseren hebben we een strakke planning qua posts en stories. Natuurlijk kunnen wij niet zomaar alles posten dus vaak moeten we ook goedkeuring krijgen van atleten en managers om alles door te kunnen zetten.


Tevens ben ik begonnen met het creëren van social media content op een persoonlijkere manier. Door middel van persoonlijkere video's online te zetten probeer ik meer affiniteit met het merk te creëren. Dit door vlogs te posten, Q&A's op te zetten en er staan nog meer dingen op de planning.Video Ideas at the event

What’s in the bag?

Interviews with athletes/influencers.

Day in the life of an Audi Nines(Follow 1 or two athletes for a full day:vlog style)

IG Questions: Travels, Off Mountain stuff

Best dance move by Athletes IG Stories (with the glitter jackets.)

Best punchline by Athletes IG Stories.

Game of S.N.O.W. (Vlog Style)

Rookie Fest rippers edit, Q&A with the kiddo’s

Become a Nines Winners event edit


Dit zijn een aantal concepten die ik wil gaan uitwerken op het evenement. Er zijn veel voorbereidingen voor nodig maar tot nu toe ligt alles op schema. Omdat we spreken over een zo'n gigantisch evenement moet de content natuurlijk ook van hoge kwaliteit zijn.


Op het vorige evenement werden deze stats behaald.Dit is natuurlijk niet niks en voor het aankomende evenement moet het nog groter worden. Tot nu toe heb ik het hartstikke naar mijn zin, het is wel hard werken maar de voldoening die ik eruit haal is zeer hoog.


42 keer bekeken1 reactie