Zoeken

Mijn voorbereidingen op werkzaamheden

Na twee dagen flink te zijn opgeleid tot beginnend receptionist, moest ook zelf ook het een en ander doen. Ik kreeg een hele map mee met allerlei begrippen, termijnen en feitjes over het hotel dat ik uit mijn hoofd moest leren. Wanneer een klant naar je toekomt voor een vraag, moet je natuurlijk het een en ander weten.


Met veel toelichtingen en een hoop notities heb ik het voor elkaar gekregen om het uit mijn hoofd te leren. Het helpt zeker dat je er de hele dag mee bezig bent. Zolang je bereidt bent om te leren, aantekeningen te maken en vragen te stellen, is er weinig aan de hand.


Het was erg interessant om te zien hoe een hotel werkt. Je krijgt een kijk op een bedrijf die je normaal niet ziet.


1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar