Zoeken

Mijn voorbereidingen op werkzaamheden

Na twee dagen flink te zijn opgeleid tot beginnend receptionist, moest ook zelf ook het een en ander doen. Ik kreeg een hele map mee met allerlei begrippen, termijnen en feitjes over het hotel dat ik uit mijn hoofd moest leren. Wanneer een klant naar je toekomt voor een vraag, moet je natuurlijk het een en ander weten.


Met veel toelichtingen en een hoop notities heb ik het voor elkaar gekregen om het uit mijn hoofd te leren. Het helpt zeker dat je er de hele dag mee bezig bent. Zolang je bereidt bent om te leren, aantekeningen te maken en vragen te stellen, is er weinig aan de hand.


Het was erg interessant om te zien hoe een hotel werkt. Je krijgt een kijk op een bedrijf die je normaal niet ziet.


1 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00