Zoeken

Mijn voorbereidingen op de werkzaamheden

De voorbereiding voor mij is vrij gemakkelijk gegaan. Omdat ik al op 2 eerdere scholen stage heb gelopen wist ik wat mij te wachten stond. Zoals: omgaan met leerlingen, docenten en werkzaamheden die ik moet verrichten. Onder de werkzaamheden vallen bijvoorbeeld: Laptops & computers installeren, Wifi problemen, Computers vervangen en randzaken die erbij komen. Het enigste waar ik mij echt op voor moest bereiden was de taal. Hier heb ik voorbereid door verschillende apps te downloaden waar ik de Franse taal kon leren. De Franse taal is niet een gemakkelijke taal om te leren dus heb ik de tijd erin gestoken die ik had en daardoor geleerd wat ik kon. Het verstaan is daardoor wat gemakkelijker geworden. Omdat Frans een taal is die niet gemakkelijk is vind ik praten moeilijk omdat ik soms niet weet hoe ik moet reageren en niet verkeerd wil overkomen. Het geluk is ook dat hier Engels gesproken wordt en dat ik zo terug kan communiceren.7 keer bekeken0 reacties