Zoeken

Mijn voorbereidingen op de werkzaamheden

Bijgewerkt: 30 aug 2019

In deze blog ga ik het hebben over de voorbereiding van de werkzaamheden die ik zal gaan uitvoeren als Frontoffice medewerkster.


Als voorbereiding heb ik een schrift meegenomen om alle werkzaamheden op te schrijven en om handelingen te onthouden. Ook zal ik hierin opschrijven welke codes nodig zijn voor in het systeem.


Over het algemeen kon ik mezelf niet echt voorbereiden op de werkzaamheden. Wel heb ik op school en in mijn vorige stage al ervaring opgedaan in het hotelleven. Alles werd vooral de eerste week heel duidelijk uitgelegd en van daaruit moest ik mijn eigen draai maken.


9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00