Zoeken

Mijn voorbereiding & verblijf

Ongeveer 2 maanden voordat mijn stage begon ben ik begonnen met het zoeken naar een stageplek. Na een gesprek met mijn stagebegeleider van school, adviseerde hij mij om bij AM Language op Malta stage te lopen.


Na het gesprek heb ik informatie opgezocht over het bedrijf en heb ik met studenten gepraat die hier al stage hebben gelopen. Als je stage wilt gaan lopen bij AM Language word dit geregeld door stagehuis. Dit is een Nederlands bedrijf die je helpen bij het regelen van een buitenlandse stage.


Er werd al snel een telefonisch kennismakingsgesprek gepland. Tijdens het telefoongesprek met AM Language werd aan mij uitgelegd wat ik tijdens mijn marketing en communicatie stage kon verwachten.


Nadat het duidelijk was dat ik stage ging lopen bij AM Language ging ik opzoek naar een kamer in Malta. Via stagehuis ben ik in contact gekomen met een Nederlandse makelaar. Hij heeft snel een appartement gevonden, waar ik samen met 2 andere Nederlandse studenten verbleef.


Het appartement was centraal gelegen in het centrum van St. Julians. Uitgaansgelegenheden en supermarkten waren heel dichtbij.

Op zaterdag 7 maart vertrok ik naar Malta. Op maandag begon ik met mijn stage bij AM Language.
10 keer bekeken0 reacties