Zoeken
  • ...

Mijn voorbereiding op de werkzaamheden & de werkzaamheden

Elke stagair krijgt een nieuwe toolbox in het bedrijf.

Hierin zit gereedschap wat enkel geschikt is voor de werkzaamheden die je moet uitvoeren.

Elke dag worden we ingedeeld op een ander toestel door onze supervisor.

Alles is goed geregeld in dit bedrijf;

  • Men kan alle bestand of planningen terug vinden op de PC

  • Men kan bij ieder terecht met je vragen

  • Alles is overzichtelijk ingedeeld en geregistreerd

- Werkplanning staat ook volledig uitgewrkt op de PC (nooit zonder werk)

Het kan ook voorkomen dat je op een modificatie wordt ingedeeld. Ik zelf heb ook deel uitgemaakt van zo’n modificatie waar men veel van leert.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00