Zoeken

Mijn voorbereiding op de werkzaamheden

Bijgewerkt: 10 apr 2020

ja... hoe bereid je je voor op iets waarvan je eigenlijk niet echt een idee hebt wat je gaat doet.


Ik heb me niet perse voorbereid op de werkzaamheden, ik heb de eerste dag van mijn stage

alles meteen besproken met de mensen van stage en heb afgesproken hoeveel dagen ik stage zou lopen en wat de tijden zouden zijn. Ik mocht kiezen tussen 2 ( op het moment lopende ) echte opdrachten die ik mocht gebruiken voor mijn examenopdracht.Ik heb heel veel tijd gekregen de eerste 2 dagen om aan mijn opdracht te werken waardoor ik al veel onderzoek heb kunnen doen.

Ook kreeg ik een opdracht om een nieuw programma te leren kennen waar mij stagebedrijf mee werkte en ik nog niet bekend mee was.
Verder heb ik eerlijk gezegd weinig voorbereiding gehad en heb ik alleen de hoog nodige spullen mee genomen want de rest hadden ze op het bureau.Dit was het weer!lots of love,

Danai 💕


8 keer bekeken0 reacties