Zoeken

Mijn voorbereiding op de werkzaamheden

Bijgewerkt: apr 10

ja... hoe bereid je je voor op iets waarvan je eigenlijk niet echt een idee hebt wat je gaat doet.


Ik heb me niet perse voorbereid op de werkzaamheden, ik heb de eerste dag van mijn stage

alles meteen besproken met de mensen van stage en heb afgesproken hoeveel dagen ik stage zou lopen en wat de tijden zouden zijn. Ik mocht kiezen tussen 2 ( op het moment lopende ) echte opdrachten die ik mocht gebruiken voor mijn examenopdracht.Ik heb heel veel tijd gekregen de eerste 2 dagen om aan mijn opdracht te werken waardoor ik al veel onderzoek heb kunnen doen.

Ook kreeg ik een opdracht om een nieuw programma te leren kennen waar mij stagebedrijf mee werkte en ik nog niet bekend mee was.
Verder heb ik eerlijk gezegd weinig voorbereiding gehad en heb ik alleen de hoog nodige spullen mee genomen want de rest hadden ze op het bureau.Dit was het weer!lots of love,

Danai 💕


7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00