Zoeken
  • 208282

Mijn vertrek en aankomst

Op vrijdag 30 august was het zo ver!!! Samen met mijn moeder ( die moest namelijk helpen tillen met de koffer(S)….) zaten we om 16:00 in het vliegtuig richting Valencia!

Na afscheid te hebben genomen van vrienden, familie en mijn lieve hondje Elvis begon het nu echt… en ik had behoorlijke zweethandjes toen ik eenmaal in het vliegtuig zat zal ik je zeggen.

Eenmaal aangekomen in Valencia bracht ik de eerste 2 avonden door in een hotel met mijn moeder. Op zondag 1 september kon ik het contract gaan tekenen van mijn appartement en de sleutel op halen.

Toen dit eenmaal geregeld was kon ik kennis gaan maken met mijn kamergenoten en natuurlijk eindelijk mijn appartement zien. Heel spannend maar ook heel leuk!

Toen ik aankwam in mijn appartement bleek dat er een ‘’aantal’’ dingen kapot waren in het appartement. De wasmachine deed het niet, het fornuis werkte niet, de deur van mijn balkon sluit niet helemaal…. Moet ik door gaan?

Gelukkig na wat e-mailtjes te hebben gestuurd en wat bezoekjes te hebben gebracht naar het kantoor van de huisbaas werd alles zo goed als gemaakt. Maar goed dat is misschien die Spaanse mentaliteit hier.😉

Na kennis te hebben gemaakt met iedereen begon ook de introductieweek hier in Valencia.

Heel veel studentenorganisaties gingen evenement organiseren voor alle nieuwe studenten. Dus mijn kamergenoten en ik gingen de boel natuurlijk eens verkennen. 😉

Van salsa te hebben gedanst tot avondjes samen te hebben gekookt in ons appartement. Samen met mijn nieuwe kamergenoten begonnen we aan een heel leuk avontuur.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00