Zoeken

Mijn verblijf ~ blog 6

Ik heb heel veel geluk gehad met mijn verblijf. Ik had mijn eigen kamertje. Mijn kamer had een bed, stoel, tafeltjes en het aller aller fijnste een eigen badkamer. In mijn kamer had ik een eigen badkamer. De wc en douch waren in een ruimte die ik kon afsluiten en de wasbak was in mijn slaap/woonkamer. Het was niet het allergrootste kamertje die ze hadden maar ik vond dit erg fijn en knus. Ik had een klein halletje waar mijn jassen hingen en waar mijn kledingkast was.Onder de grote tafel had een doos staan met wat eten en drinken erin en bij mijn spiegel had ik lampjes opgehangen die zorgen voor de gezelligheid. Ook had ik een klein plekje gemaakt met foto's die belangrijk voor me zijn.

De keuken die moesten we delen, maar dat is geen probleem. Er zat een nieuwe keuken in en in de ijskast en in de vriezer had iedereen een eigen plankje. Ook lag en genoeg servies wat je kon gebruiken. In de keuken stonden ook de wasmachine en droger.

Vanuit ons huis was het een kleine 10 min lopen naar de plek waar ik moest werken en nog geen 5 min naar de skilift en de supermarkt. Ideaal dus. Het liep wel bergop maar daarom zit je nu eenmaal in Oostenrijk :)

8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00