Zoeken

Mijn verblijf ~ blog 6

Ik heb heel veel geluk gehad met mijn verblijf. Ik had mijn eigen kamertje. Mijn kamer had een bed, stoel, tafeltjes en het aller aller fijnste een eigen badkamer. In mijn kamer had ik een eigen badkamer. De wc en douch waren in een ruimte die ik kon afsluiten en de wasbak was in mijn slaap/woonkamer. Het was niet het allergrootste kamertje die ze hadden maar ik vond dit erg fijn en knus. Ik had een klein halletje waar mijn jassen hingen en waar mijn kledingkast was.Onder de grote tafel had een doos staan met wat eten en drinken erin en bij mijn spiegel had ik lampjes opgehangen die zorgen voor de gezelligheid. Ook had ik een klein plekje gemaakt met foto's die belangrijk voor me zijn.

De keuken die moesten we delen, maar dat is geen probleem. Er zat een nieuwe keuken in en in de ijskast en in de vriezer had iedereen een eigen plankje. Ook lag en genoeg servies wat je kon gebruiken. In de keuken stonden ook de wasmachine en droger.

Vanuit ons huis was het een kleine 10 min lopen naar de plek waar ik moest werken en nog geen 5 min naar de skilift en de supermarkt. Ideaal dus. Het liep wel bergop maar daarom zit je nu eenmaal in Oostenrijk :)

8 keer bekeken0 reacties