Zoeken

Mijn verblijf Lufthansa Stage

Mijn verblijf in België verliep heel goed ik ben eerst twee weken in een hostel verbleven. Dat hostel lag in het centrum van Brussel de service was heel goed en er waren genoeg restaurants in de buurt om te eten. Ik heb veel mensen ontmoet die op dezelfde kamer sliepen met verschillende nationaliteiten zoals bijvoorbeeld Amerikanen, Brazilianen, Australiërs en japanners. Na het hostel ben ik ingetrokken in mijn kamer in Wezembeek-Oppem daar verbleef ik bij een heel aardige vrouw die me een kamer verhuurde. Daar heb ik de rest van mijn stage gewoond.

7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00